Naše usluge

zemljani-radovi-01

Zemljani radovi

Zemljani radovi su osnova svih građevinskih radova i predstavljaju jedan od najvažnijih poduhvata u oblasti građevinarstva, bilo da je u pitanju niskogradnja ili visokogradnja. Zemljani radovi na gradilištu prisutni su u svim fazama izgradnje i izvode se kao: prethodni, pripremni, pomoćni i završni građevinski radovi.

asfaltiranje1

Asfalterski radovi

Stamil izvršava asfaltiranje velikih i malih površina uz poštovanje svih tehničkih principa kako bi krajnjim korisnicima osigurao i garantovao kvalitet izrade i isporuku željene usluge. Dugotrajnost asfalta je posledica znanja i iskustva stručnog tima, pravilnog izvršavanja svih asfalterskih radova, pridržavanja tehničkog postupka asfaltiranja, kao i korišćenja moderne tehnologije.

rusenje-objekata-01

Rušenje objekata

Rušenje objekata je jedan od najzahtevnijih radova u građevinarstvu. Zbog specifičnosti ove vrste posla najvažnije je da se maksimalno profesionalno pristupi radu uz odgovarajuće mere zaštite.

betonski-radovi-01

Betonski radovi

Stamil izvršava sve neophodne građevinske radove u oblasti niskogradnje koji su usko vezani za betonske radove. Kod izvršavanja betonskih radova, Stamil veliku pozornost polaže na sigurnost i stabilnost betonskih elemenata i betonskih konstrukcija, kako bi krajnjim korisnicima osigurali kvalitet i dugotrajnost izvršenih betonskih radova.

Pripremni radovi

Pripremni radovi su radovi koji su neophodni u više etapa izgradnje objekata izvode se kako pre same izgradnje objekata tako i nakon izgradnje istog.

rusenje-objekata-gradiliste-2-4

Uređenje dvorišta

Pružanje usluga koje su u vezi sa uređenjem i adaptacijom terena, sastavni su deo standardne Stamil ponude.

Metalne konstukcije

Stamil svojim klijentima pruža usluge projektovanja, izrade i ugradnje metalnih konstrukcija za potrebe različitih industrija po principu “ključ u ruke”. Montažne hale preuzimaju primat u izgradnji industrijskih postrojenja u odnosu na ostale tipove objekata.